• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Wist je dat je met LinkedIn:

Toegang hebt tot ruim 9 miljoen gebruikers

Er ruim 1,5 miljoen eindbeslissers een profiel hebben

Een doelgroep selectie kan maken

Dat je een persoonlijk netwerk kan opbouwen

Dit is interessant want daaronder zitten duizenden potentiële prospects die in jouw doelgroep vallen. Dat is voor je marketing en sales onmisbaar.

LinkedIn is namelijk in deze tijd niet meer weg te denken. Het biedt gigantische mogelijkheden en je moet weten hoe je dit netwerk kunt gebruiken om de mogelijkheden te verzilveren. Want dát kan.

laptop

Veel ondernemers halen hun nieuwe klanten uit Linkedin en doen dat structureel. Maar hoe krijg jij nou klanten uit LinkedIn?

Jij bent goed in jouw vakgebied. Daarin wil jij de beste zijn. Maar het werven van nieuwe klanten is een vak apart.

Hoe zorg je voor nieuwe connecties en hoe maak van je van nieuwe connecties nieuwe klanten? Het antwoord hierop is simpelweg het inzetten van je sales skills, maar:

Acquisitie is niet het leukste werk en ondernemers zien er tegenop

Acquisitie is taai en moeizaam werk met vaak een laag resultaat

Ondernemers zien op tegen koud bellen voor een persoonlijk gesprek.

Want hoe start je nu zo’n gesprek en hoe haal je er concrete vervolgstappen uit?

 

Dat kan anders, beter én slimmer.

Met Linkedin werk je aan het bereiken van de juiste doelgroep klanten. Het leggen van relaties is je business van morgen. Je bereidt je voor door een perfecte selectie van prospects te maken die je persoonlijk gaat uitnodigen. Dat doe je met een goede uitnodigingstekst in de juiste toonzetting. Jezelf opdringen is ‘not done’ en wordt niet gewaardeerd.

Wanneer je deze nieuwe connecties gaat bellen zul je zien dat je gesprekken gaat krijgen met geïnteresseerde prospects.

Het is aan jouw salesvaardigheid of je deze prospects kunt omzetten naar klanten.

Vraag je af wat het gaat betekenen voor je omzet als je gemiddeld twee nieuwe klanten per maand zou weten binnen te halen. 

WAT STANLEADS VOOR JE DOET

Met StanLeads zet je samen de schouders onder de groei van jouw bedrijf. Haal onze sales expertise in huis en draag deze werkzaamheden over aan experts die de interactie blijven verzorgen met de potentiële klanten. Hoef jij alleen nog maar de gesprekken aan tafel te doen voor een offerte of aanbieding.

Concreet komt dit neer op het volgende:

  We zorgen ervoor dat er lijsten komen met prospects die interessant zijn voor jouw doelgroep

 Met deze prospects leggen wij voor jou de connecties met de juiste pakkende toonzetting, waarbij wij deze tekst gezamenlijk met jou opstellen

 Jij weet wie deze prospects zijn, wij leggen alle data vast met gegevens over je prospects, zodat jij weet hoe je met hen na een connectie in contact komt

 Het optimale resultaat behaal je door in korte termijn telefonisch contact te leggen met je nieuwe connecties. Een zogenoemd acquisitie belletje. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar vele ondernemers vinden dit eng, lastig of taai. Stanleads is experts in acquisitie calls en kan jou daarin volledig ontzorgen

Laat LinkedIn ook voor jou werken en haal meer klanten uit jouw netwerk! Vele ondernemers zijn je voorgegaan en halen inmiddels behoorlijk veel omzet uit het netwerk van LinkedIn.