• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Abbing communicatie

De uitdaging!

Abbing communicatie wilden weten of de door hun ontwikkelde leergang omgaan met agressie onder de naam ‘Korte Lontjes”, in een behoefte zou voorzien in de zorgsector. Deze opdracht hebben we uitgezet bij StanLeads. In een eerste oriënterend gesprek met Stanley Mossel is ons een route uiteengezet die ons direct aansprak. In een soort drietrapsraket zou StanLeads ons leiden naar concrete prospects. Met deze aanpak ontstonden twee beslismomenten om wel of niet door te gaan met het onderzoek.

 

Hoe heeft Stanleads Abbing communicatie geholpen?

De eerste quick scan bestond uit het selecteren/kopen van voldoende contactgegevens om ziekenhuizen en verzorgingshuizen te benaderen. Ook is in nauw overleg met ons een goed doordachte vragenlijst (belscript) opgesteld. De ervaring van StanLeads heeft ons goed geholpen om de vragen logisch en scherp te formuleren.

Het resultaat

Het resultaat van deze intensieve belronde werd samengevat in een helder en kritisch tussenrapport.

Screenshot 2023-04-13 at 15.26.10

“”Het tussenrapport is met ons besproken en we hebben de eerlijke en transparante manier van adviseren enorm gewaardeerd. Mede hierdoor hebben we met enige teleurstelling, maar vooral ook met geruststelling kunnen besluiten om de ‘reis’ hier te stoppen: er bleek onvoldoende belangstelling, of er werd al voldoende getraind op dit gebied. De relatief kleine investering heeft ons behoed om nog meer tijd, geld en energie te steken in het verkopen van ons product binnen de zorgsector. Al met al kijken we terug op een zeer prettige en professionele samenwerking met StanLeads.

-Ernst Abbing & Hans Fischer –namens AgarAgar Trainingen