• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Force21

De uitdaging!

Wij hebben voor de klant van Force21, WANScale, een validatieonderzoek mogen uitvoeren. WANScale is een startend bedrijf welke een dienstverlening wil aanbieden voor bedrijven in de connectivity. Dit heeft alles te maken met verschillende systemen binnen een bedrijf om deze samen te laten werken op afstand. Denk hierbij ook aan medewerkers die vanuit huis moeten werken en in systemen moeten inloggen. Met hun software zorgt WANScale ervoor dat het stabiel, veilig en probleemloos werkt.

 

Hoe heeft Stanleads Force21 geholpen?

Wij hebben in samenspraak met Force21 gekeken naar de doelgroep en de drie vragen die zij wilden stellen om te valideren of er behoefte is naar het aanbod van WANScale. Wij hebben 137 bedrijven benaderd en ruim 25% van de bedrijven mogen ondervragen.

 

Het resultaat

De eindklanten waren tevreden over het onderzoek en konden deze informatie goed gebruiken in het verder bijsturen en slijpen van hun dienstverlening.

Schermafbeelding 2022-10-28 om 19.44.11

“Stanleads heeft dit project uitermate professioneel opgepakt, hebben goed meegedacht met de vragen die je het beste zou kunnen stellen, welke doelgroepen en hoe je uit deze validatie de juiste informatie weet te halen. Gedurende de uitvoering werden we heel netjes regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang en de eerste bevindingen. Ook het uiteindelijke rapport was zeer
verzorgd en inhoudelijk zeer relevant. Informatie die het idee bevestigde en een basis was om een aantal aspecten in de marketing aanpak van Force21 te verscherpen. Wij zijn zeer tevreden geweest over hoe Stanleads dit project voor
en met ons heeft opgepakt en uitgevoerd! “

-Thijs van Hofwegen – eigenaar Force21