• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Positieve mindset

Niks is vervelender dan wanneer dingen niet gaan op de manier zoals je wil. Je hebt een idee in je hoofd maar dit pakte niet goed uit. Niet per se grote tegenslagen of zo maar gewoon kleine setbacks waar je geen zin in hebt. Onverwachte dingen waar je niet op zit te wachten. In de sales maken wij dit vrijwel dagelijks mee.

Opdrachten waarvan je denkt dat ze gaan vallen, maar om verschillende redenen -buiten jouw macht om – niet vallen. Of belangrijke meetings waar jij je goed op hebt voorbereid en die op het laatste moment worden verzet naar een veel latere datum. Of wanneer je door de telefoon niet de leukste reacties krijgt op jouw voorstel. Voorbeelden voor ons allemaal heel herkenbaar en waar je mee moet leren dealen.

Negatieve ervaring(en) moet je niet te lang tussen je oren laten zitten. Is het iets waar je zelf wat aan kon doen? Is het antwoord nee, dan moet je het aan de kant zetten en weer door! Praat het van je af bij je collega, dat lucht op, en ga even iets anders doen. Vanuit een positief gevoel kun je weer verder.

Een goede raad geven we je mee; laat je niet afleiden van je doelen en hou een positieve mindset.

Kampioen in Sales