• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Telefoon, een krachtig instrument!

Alles gaat in deze tijd per internet. Ook het leggen van zakelijke contacten. We doen aan e-mail marketing, voeren campagnes via Social Media, sturen Linkedin uitnodigingen en scrollen ons suf op social media. En allemaal prima om gehoord en gezien te worden. Maar heel persoonlijk is het niet. Het lijkt wel of we ons allemaal verstoppen voor sociaal contact. En juist persoonlijk contact leggen met bijvoorbeeld je prospect is en blijft de meest persoonlijke benadering en de beste benadering. Een mens is een sociaal wezen en heeft nu eenmaal behoefte aan contact.

Juist daarom geloven wij als StanLeads in de telefoon. Want het leggen van zakelijke contacten maak je persoonlijk. En daarmee onderscheid jij je van al die andere bedrijven die uitsluitend communiceren per mail. Wij krijgen gesprekken met mensen, horen wat er in de markt leeft, krijgen terugkoppeling van prospects over behoeften, wensen en andere zinvolle informatie waarmee wij de data voor onze klanten verrijken. Ervaar de kracht van bellen.

We geven je hier vijf goede redenen om de telefoon op te pakken.

-Direct contact
-Snel contact
-Persoonlijk contact
-Belangrijke info uit de markt
-Lage kosten

Zie jij je zelf niet zo snel bellen? Laat StanLeads het leggen van zakelijke contacten met je klanten en of prospects verzorgen op een professionele manier en blijf zelf doen waar je goed in bent.

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten!

Kampioen in Sales