• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

Verkoop

strategie

De verkoopstrategie heeft alles te maken met de groei van het bedrijf. Ga je bestaande producten aan bestaande klanten leveren of wil je juist nieuwe markten aanboren. Nieuwe klanten aanboren vraagt om een andere benadering dan bestaande klanten uitdagen om meer of nieuwe producten bij je te kopen.

De verkoopstrategie, het verkoopproces en de verkoopmethoden zijn aan onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Alleen zo kunnen de verkopers goed voorbereid hun gesprekken voeren.

Worden deze onderdelen niet adequaat toegepast dan is er sprake van een ‘salesgap’. De behaalde resultaten zullen van de gestelde doelen afwijken waardoor minder omzet, minder winst.

Verkoopmethode is meer een strategie.

Het biedt schaalbare en voorspelbare manieren van werken die bepalend zijn voor het vermogen van het bedrijf om procesvolwassenheid te krijgen en de resultaten te verbeteren.

Verkoopmethode vult de kloof tussen wat er moet gebeuren en hoe u het moet doen.

Elk bedrijf, groot of klein, heeft een Verkoopmethode nodig die zijn verkoopdoelen, producten en zijn waarden vertegenwoordigt.

Door de perfecte Verkoopmethode in te voeren, kan uw verkoopteam meer klanten en succes genereren.

Wat zijn de essentiële verkoopmethoden die u nodig heeft voor uw bedrijf?

Om verkoopprofessionals te helpen slagen, zijn de afgelopen decennia veel verkoopmethoden geïntroduceerd. Sommige bleken nuttig te zijn, terwijl de twijfelachtige na verloop van tijd uitstierven.

Omdat elk bedrijf echter verschillende verkoopprocessen heeft, werken V verkoopmethodes die voor het ene bedrijf werken, mogelijk niet voor anderen.

U moet dus verschillende soorten verkoopmethodes verkennen en de meest geschikte voor uw bedrijf kiezen. Om je daarbij te helpen stellen we een lijst samen met de beste verkoopmethoden die we afstemmen op uw diensten en/of producten.

 

 

laptop

Neem contact met ons op!

armen-inde-lucht-1-1