• Transparant
  • Doelgericht
  • Enthousiast

7 smoezen om vooral NIET te bellen

Met netwerken alleen red je het niet.

Wil jij groeien met je bedrijf dan moet je gaan bellen. Maar in bellen heeft bijna niemand zin. Dus verzinnen we voor onszelf smoezen. Om vooral niet te gaan bellen.

Lees hier de meeste smoezen die worden gebruikt en doe je voordeel ermee!

  • Bellen kost veel tijd aan voorbereiding. Wie ga ik bellen, wat is zijn functie, wat doet het bedrijf precies en waar zouden ze behoefte aan hebben. Helaas heb ik geen tijd om alles uit te zoeken. Misschien later in het jaar als het rustiger is.Vandaag is het maandag. Geen goede dag lijkt mij, iedereen is in vergadering. Dan maar woensdag. Nee toch niet. Woensdag is niet echt fijn want iedereen is dan druk. Misschien vrijdag. Hoewel. Beter vrijdag maar niet, dan val je mensen alleen maar lastig. Volgende week dinsdag misschien?
  • Bellen is harde sales. Daar houden mensen niet van. Ik houd er zelf ook niet van. Al die snelle verkopers met hun gladde praatjes. Nee hoor, ik stuur wel een mail.
  • De buurman is vandaag met de grasmaaier bezig en achtergrondlawaai vinden mensen echt niet plezierig. Ik kan beter morgen gaan bellen.
  • Voel me vandaag niet helemaal lekker. Gisteren denk ik iets verkeerds gegeten.Wat moet ik zeggen als ik iemand aan de lijn heb? Mijn pitch leent zich echt niet voor de telefoon. Daarvoor is het veel te ingewikkeld voor wat we doen. Nee, laat ik maar niet bellen. Kan het beter schriftelijk doen.
  • Bellen is niet meer van deze tijd. Mensen zijn veel te druk en hebben geen tijd en zin in gesprekken. Jammer hoor, als we tien jaar terug in de tijd waren geweest was ik zeker gaan bellen.

Herken je de smoezen, weet jij er nog eentje?

Stuur ze naar ons door. Kunnen we van elkaar leren!

Positieve mindset

Positieve mindset

Niks is vervelender dan wanneer dingen niet gaan op de manier zoals je wil. Je hebt een...

Kampioen in Sales